Kattilankalla

KATTILANKALLA SIJAINTI: 65°8.244′N, 024°59.704′E

Kattilankalla saari Kellon kaupunginosassa Oulussa Hailuodon pohjoispuolella. Saari on Oulun edustan saarista uloimpana merellä ja sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Oulun satamasta. Lähimmät saaret ovat Kintasletto ja Väliletto, saaren kaakkoispuolella sijaitsee myös pieni Eteläkriisi-niminen luoto.

 

Kattilankalla on suojasatama sekä meripelastusseuran tukikohta. Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen rakennuksien lisäksi saaressa on mökkejä.

Kiviniemen Meripelastusyhdistys Ry

 

Kattilankallan tukikohdan säännöt

 

 1. Tukikohdan käyttö on tarkoitettu KMPY:n asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, jäsenistön sekä hälyytysmiehistön käyttöön.
 1. KMPY:n omistukseen kuuluvat päärakennus, kota, WC sekä ns. yleinen maja. Päärakennus sisältää erillisen sauna-pukuhuone osaston. Päärakennuksessa on tupa jonka varustukseen kuuluvat kaasujääkaappi ja –liesi, takka, palo- ja häkävaroittimet, aurinkosähköjärjestelmä (valaistus/puhelimen lattaus 12V tupakansytytinlaturilla).

NESTEKAASUKÄYTTÖISTEN LÄMMITTIMIEN KÄYTTÖ ON KIELLETTY !!!

 1. Vuokraajalla ei ole lupaa eikä oikeutta antaa ulkopuolisten henkilöiden, jotka yöpyvät esim ”yleisessä majassa” käyttää KMPY:n muita tiloja tai saunaa. Niiden käyttöön antaa vain ja ainoastaan KMPY:n valtuuttama henkilö. Rikkoontuneesta omaisuudesta tai tahallisesta vahingonteosta vastaa vuokralainen.
 1. Polttopuut ovat yleisen majan yhteydessä olevassa halkovajassa. Puita voi joutua sahaamaan ja pilkkomaan tarvittaessa. Vajasta löytyy sahoja ja kirveitä.
 1. Saunan lämmityksessä noudata kohtuullisuutta ja sauno keskitetysti. Kylpyvesi valutetaan sadevesisäiliöstä saunan pataan ja tynnyriin.
 1. Teltan voi tarvittaessa pystyttää rakennuksen läheisyyteen oelskelun ajaksi.
 1. Saarella ei ole jätehuoltoa, joten jokainen huolehtii roskat pois saaresta.
 1. Sauna ja mökki on siivottava käytön jälkeen
 1. Havaitut viat ja puutteet ilmoitetaan KMPY:n päivystyspuhelimeen: 040-5376059

VUOKRAHINNASTO:

 • 150 € / vrk, 450 € / viikko
 • KMPY Ry:n Jäsenille vuorokausihinta 120€ / vrk
 • Majan varaustilanne päivystyspuhelimesta

 

KMPY Toivottaa mukavaa ja rentouttavaa oleskelua Kattilankallan tukikohdassa.

Kiviniemen Meripelastusyhdistys Ry:n johtokunta

 

Tekninen toteutus: W3 Group