Kiviniemen tukikohta

Tukikohtamme sijaitsee Kiviniemen idyllisessä kalasatamassa. Talkoovoimin rakennettu tukikohtamme toimii koulutus ja päivystyskäytössä. Tukikohtaa on myös mahdollista vuokrata kokous-, juhla tai virkistyskäyttöön.

Rakentamisessa mukana oli suuri joukko tukijoita ja talkoolaisia

Lopputuloksena saimme todella hyvät ja hienot puitteet järjestää yhdistyksen omaa ja Perämeren yhteistä meripelastuskoulutusta. Kiitokset kaikille talkoolaisille ja tukijoille.

Yhdistyksemme entinen puheenjohtaja, Pertti Ohukainen on tehnyt todella suuren työn, jotta tämä kaikki on tullut yhdistyksellemme mahdolliseksi.

 

 

Nykyisellään tilat on otettu aktiiviseen koulutuskäyttöön ja tilojen vuokraus on yksi varainhankintamuotomme. Tiloissa on yöpymismahdollisuus, hulppea saunaosasto, koulutustila kattavilla AV - laitteistoilla sekä keittiö.

Tässä on valmis tila sinulle pitää saunailtaa, kokousta tai kutsua vieraasi nauttimaan merellisyydestä tunnelmalliseen Kiviniemen satamaan.

Ole yhteydessä, niin järjestämme sinulle ja ystävillesi unohtumattoman merellisen seikkailun. Voimme yhdistää mökkivuokraan myös vesiaktiviteettejä yms.  Miltä kuulostaisi esimerkiksi venekyyti Torinrannasta Kiviniemeen, jonka jälkeen pelastuspuku-uintia merellä, jonka jälkeen siirtyisitte saunomaan, aterioimaan ja nauttimaan kesäillasta Kiviniemessä? Se on mahdollista!

Pidät hauskaa ystäviesi kanssa, mutta tuet samalla vapaaehtoista meripelastustoimintaa.

Lisätietoja Timo Lämsä Puh: 0408325784

 

 

 

Tekninen toteutus: W3 Group