Uutiset

Kelkkakuume päivystää

31.12.2014

Kelkkakuume varusteltiin ja päivystys aloitettiin 30.12.2014.

Kelkkakuume päivystää 24/7 , puolen tunnin lähtövalmiudessa. Toimimme Mrcc Turun johtamana , Päivystävän päällikön tavoittaa numerosta 040-5376059.

Kelkkakuume on Suomen ensimmäinen pelastuskelkka Suomen Meripelastusseuran alusrekisterissä , ja Suomen ensimmäinen ympäri vuorokauden puolen tunnin valmiudessa toimiva vapaaehtoinen kelkkayksikkö.Toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja kukaan pelastusmiehistöstä ei saa rahallista korvausta tekemästään työstä

Kelkkakuume on varusteltu monipuolisesti, kelkasta löytyy kattavat ensiapu välineet  mm. Deffa,tyhjiö patja , tyhjiö lastat, paljon erillaisia elvytys ja tuenta välineitä, mittarit veren sokeriin,veren paineeseen yms. Lisäksi kelkassa on monipuoliset työkalut ja hinaustarvikkeet. Kelkka partioi talvella säännöllisesti merialueella ja on silloin välittömässä lähtövalmiudessa pelastus/avustustehtäviin. Kelkakuumeen perässä on reki ,jossa säilötään välineistöä, ja reessä pystytään kuljettamaan potilasta. Kelkka liikku kahden hengen miehistöllä. Kelkkakuumeen aluskummina toimii Ojan Rauta Oy , jonka myötävaikutuksella kelkka saatiin hankittua Kiviniemeen viime kaudella. 

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group