Uutiset

250+250 = 500!

16.2.2015

Tätä laskua on laskettu joululta Kiviniemessä. Nyt lopputulos on tuo juuri 500 hevosvoimaa. Toisin sanoen Venekuumeeseen asennetaan uudet moottorit. Moottorit toimittaa Ojan Rauta . Moottorit ovat Yamaha F 250 * 2.

Moottorien vaihdolla varmistetaan Venekuumeen valmius pelastustehtäviin. Vanhojen moottorien käyttötunnit tulivat täyteen ja päivityksessä koneiden tehoa suurennetaan hieman. Moottoritehon kasvu tuo hieman Venekuumeeseen tehoreserviä ja tuo mukanaan lisää luotettavuutta. Veneen huippunopeus kasvaa ja tällä päivityksellä Venekuumekkin on samalla tasolla Suomen Meripelastusseuran muiden Pv 3 luokan alusten kanssa. Tämä päivitys parantaa entisestään Kiviniemen Meripelastusseuran valmiutta auttaa Perämeren veneilijöitä vieläkin paremmin ja nopeammin.

Suomen Meripelastusseurasta moottorin vaihdossa on mukana Taneli Mauno ja Kiviniemestä alusvastaava, yhdistyksen varapuheenjohtaja Timo Riutta. Ojan Raudasta projektista vastaa Osastopäällikkö Janne Hintsala. On hienoa , että tarjouskilpailussa moottorien vaihdosta selvisi voittajana juuri Venekuumeen aluskummina toimiva Ojan Rauta Oy. Tämä on myös hieno osoitus kuinka Suomen Meripelastusseura tukee paikallisuutta ja auttaa osaltaan yhdistyksiä saamaan ja pitämään yritystukijoitaan kysymällä myös hankintoihin tarjouksia tukijoiltamme paikallistasolla.

Lisätietoja aiheesta antaa Kiviniemestä Timo Lämsä : timo.lamsa@remonttimylly.fi.

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group