Uutiset

Kiviniemen hälytysryhmän talvityökalut vaihtuu Polaris merkkiin

25.12.2016

Kiviniemen Hälytysryhmän talvityökalut vaihtuu Polaris kelkkohin, ja hälytysryhmä saa kesäksi Pelastusvesijetin käyttöön.

Motorman Oy on uusi kelkkojen toimittaja Kiviniemen hälytysryhmälle. Motorman Oy toimittaa kaksi Polaris merkkistä kelkkaa hälytysryhmän pelastuskelkoiksi. Motorman Oy:stä Kari Tiainen kertoo että heti hankintapäätöksen tultua Motorman aloitti  kelkkojen varustelun pelastuskäyttöön, ja kelkat luovutetaan 28.12 hälytysryhmälle valmiuteen. Hankintasopimuksen mukaan Motorman Oy alkaa tukemaan Hälytysryhmämme talvitoimintaa. Motorman nimeää uudet pelastuskelkat valitsemillaan nimillä. Tiainen paljastaa nimien olevan Pelastuskelkka Motorman 1. Ja Motorman 2. Kelkat tullaan kastamaan juhlallisin menoin heti vuodenvaihteen jälkeen

Samassa yhteydessä hälytysryhmä hankki  tulevalle kesälle myös pelastusjetin .Pelastusjetti on iso Yamahan V1 kolmipaikkainen jetti. Jetissä on tehoa 120hv ja huippunopeus yltää yli 50 solmun. Jetti tullaan varustelemaan pelastuskäyttöön kevättalven aikana, ja pelastusjetti tullaan kastamaan myöhemmin . Jetin nimi on valmiina joka paljastetaan myöhemmin keväällä. Sen verran Kiviniemestä paljastetaan että Jetti nimetään henkilön mukaan. Jetti on kaivattu lisä tukemaan kummankin pelastusveneen toimintaa matalissa vesissä.

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group